Annonce:


Sikre accept og forstaælse af budskabet
Vi har alle forskellige filtre og fortolkninger, og derfor opfatter vi budskaber forskelligt. Derfor er det i ledelseskommunikation vigtigt at sikre sig, at budskabet er korrekt forstået. Da vi yderligere ønsker en handling eller en adfærdsændring, så skal vi også sikre os, at budskabet er accepteret.

Det nytter ikke at vi tror at vi ved modtageren har forstået budskabet. Vores tro har noget med vores egen historie at gøre. Ting som vi nemt forstår er ikke nødvendigvis nemme at forstår for andre. Vi skal altså fjerne vores egen tro, og sikre os at modtageren har modtaget budskabet klart og tydeligt.

Det kan du gøre ved at spørge ind til, hvordan teamet har forstået dit budskab. Generelt er det en god idé, at både du og teamet/teamdeltageren sætter lidt flere ord på budskabet, så du sikrer, at I har en dialog, hvor af det også vil fremgå om I har en ensartet forståelse af de fremtidige handlinger. F.eks. ”Det er jeg glad for. Jeg forestiller mig noget i stil med… Hvad tænker du?”

Kategorier på sider:

Teamudvikling hvordan1111 Hvordan foregår teamudvikling1111 Vigtige ting ved teamudvikling Coaching bøger Coaching Hvad er teamudvikling1111 Teamudvikling bøger Hvorfor Teamudvikling1111 Sikre accept og forstaælse af budskabet Terapi Udgangspunkt for teamuvikling
 
 
 Du er her: Teamudvikling - Personlig udvikling Teamudvikling - - Hvad er Teamudvikling en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.