Annonce:


Hvorfor Teamudvikling?
Verden forandre sig hurtigere og hurtigere. Den bliver mere kompleks for hver dag der går. Man skal derfor ikke nødvendigvis gøre tingene på samme måde i dag, som man gjorde for 10 år siden.

Medarbejdere i et team skal kunne arbejde sammen på den mest optimale måde, for at løse denne kompleksitet bedst muligt.

Medarbejderne skal kunne samarbejde og kommunikere, løfte i flok og tage et fælles ansvar for, at nå de målsætninger der kræves for at sikre virksomhedens eksistensgrundlag.

Målet er at udbygge og forankre samarbejdet mellem medlemmerne i teamet, samt at skabe en bedre trivsel og et bedre arbejdsmiljø.

Nøgleordene er ansvarlighed, åbenhed, ærlighed og kommunikation.

Målet for virksomheden er selvfølgelig at opnå en større effektivitet. Det får man med glade medarbejdere der ikke er bange for forandring, og sige jeres mening. Det får man ved at man udnytter og udvikler medarbejdernes kompetencer.

Kategorier på sider:

Hvad er teamudvikling1111 Teamudvikling hvordan1111 Hvorfor Teamudvikling1111 Hvordan foregår teamudvikling1111 Udgangspunkt for teamuvikling Coaching Sikre accept og forstaælse af budskabet Coaching bøger Teamudvikling bøger Vigtige ting ved teamudvikling Terapi
 
 
 Du er her: Teamudvikling - Personlig udvikling Teamudvikling - - Hvad er Teamudvikling en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.